Bemutatkozás

Elérhetőségek

Gehl Richárd
A GMSolarvill Kft. ügyvezetője

Bemutatkozásként szeretnék néhány gondolatot megosztani az üzletpolitikámról.

A villamos szakágban már 20 éve dolgozom, a biztos alapokat egy cégnél szereztem meg, majd később a magán szektorban folytattam pályafutásomat. Hosszasan részletezhetném, hogy milyen szakmai végzetségeim vannak és hogy miért az én cégemet válassza a napelemes rendszer kiépítése esetén, de szerintem nem ez a legfontosabb egy kivitelező cég választásakor.

Ügyfeleink visszajelzése alapján a legnagyobb erősségünk a közvetlen, partneri hozzáállás már a közös munka első fázisában, az ajánlatkérési-felmérési szakaszban, illetve, hogy munkánk pontos, precíz és a szakmai követelményeknek szigorúan megfelel. A kivitelező választásakor természetesen az ár sem elhanyagolható szempont, de nem érdemes csak ezt szem előtt tartani a döntés esetén, érdemes figyelembe venni például a felhasznált anyagokat, az árajánlat pontos tartalmát, tételeit, a garancia kérdését is.

Már az első telefonhívás előtt biztos lehet abban, hogy a megkereséstől kezdve a korrekt, partneri kapcsolat kialakítására fogok törekedni, ügyfélként fogom kezelni, mintha már évek óta dolgoznánk együtt.

Annak ellenére, hogy manapság már mindent elektronikus úton lehet intézni, számomra és ügyfeleim visszajelzése alapján számukra is fontos a személyes kapcsolat. Éppen ezért már a legelső felmérés is személyesen a helyszínen történik, ahol minden felmerülő kérdést és részletet át tudunk beszélni.

Keressen bizalommal, legyen Ön következő ügyfelünk!